Novi Sad: Radionica za decu “Čaj u 5”

25/05/2016 11:31

Novi Sad: Radionica za decu “Čaj u 5”

Muzej Vojvodine organizuje besplatnu kreativno-edukativnu radionicu “Čaj u 5”, namenjenu deci uzrasta od šest do deset godina.

Radionica će se održati u sredu, 25. maja sa početkom u 17 časova u Zabavnom parku “Starli”, Bulevar vojvode Stepe 55, Novi Sad.

Sva deca koja budu učestvovala u radionici imaće priliku da čuju priče o čaju i da saznaju u kojoj zemlji je ispijena prva šoljica ovog napitka, u čemu je njegova tajna, kao i kako je postalo piće koje se najviše pije u svetu – posle vode.

Mališani će dobiti odgovor i na pitanje zašto se čaj u nekim zemljama pije tačnu u 17 časova, kao i koji je pribor potreban za njegovu pripremu.

Postoji i kreativni deo radionice, gde će deca moći da po svom ukusu ukrašavaju šoljicu čaja, ali i zabavni deo – gde mališane očekuje trospratni lavirint sa velikim toboganom i još mnogo toga.

Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem mejla na adresu [email protected], sa naslovom – “Čaj u 5”. U mejlu mora pisati ime i godine deteta, ime i prezime roditelja, kao i mejl i kontakt telefon.

25/05/2016 11:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments