Back to homepage

Oglašavanje na portalu Osnovneskole.edukacija.rs

Predstavite vašu ustanovu, agenciju ili kompaniju na jednom od naših portala!

  • Želite da predstavite osnovnu ili srednu školu?
  • Bavite se programima razmene učenika?
  • Organizujete ekskurzije za učenike?

Edukacija.rs je pravo mesto za vas! 

Portal je nastao sredinom 2014. godine sa ciljem da pruži sve potrebne informacije o svim tipovima obrazovanja u Srbiji. Za vrlo kratko vreme postali smo vodeći obrazovni portal u Srbiji sa preko 500.000 unikatnih poseta mesečno! Kako je odmicalo vreme naš portal se razvijao, tako da danas imamo 4 poddomena u okviru matičnog, koji se usko bave određenim tipom obrazovanja:

Predstavite fakultet ili visoku školu – Tamo gde vredi biti viđen!

edukacija logoPortal osnovneskole.edukacija.rs namenjen je osnovnoškolskom obrazovanju i vrlo brzo je postao jedan od vodećih u zemlji pružajući informacije o privatnim, državnim i internacionalnim osnovnim školama. Pored toga pratimo sve aktuelnosti vezane za osnovce, upis u osnovne škole, korisne savete za roditelje i mnoge druge, što je izazvalo veliku zainteresovanost kod osnovaca i njihovih roditelja i rezultiralo velikom posetom koja raste iz dana u dan.

Ciljna grupa portala osnovneskole.edukacija.rs su prevashodno osnovci i njihovi roditelji, kao i maturanti osnovnih škola. Na jednom mestu objedinjujemo sve informacije o obrazovnim institucijama i povezujemo ih sa njihovim potencijalnim polaznicima. Rangiramo se na prvom mestu za više od 500 ključnih reči. Izabrani smo za jedan od najboljih sajtova u Srbiji za 2014. godinu, po izboru PC Press-a, osvojivši drugo mesta u kategoriji baza znanja.

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge, kontaktirajte nas putem mail-a.