Back to homepage

Odobreni udžbenici za osnovnu školu 2015/2016

Pogledajte spisak udžbenika za osnovne škole i predškolske ustanove za školsku 2015/2016. godinu. Na spisku se nalaze knjige za osnovnu školu i predškolske ustanove, odobrene od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Na katalogu udžbenika se nalazi naziv izdavača odnosno izdavačke kuće, naziv udžbenika ili drugog nastavnog sredstva, ime/imena autora i broj i datum rešenja ministra. Spisak udžbenika za osnovne škole počinje od osme strane pdf dokumenta i sadrži sve gore navedene kolone za svaki predmet od prvog do osmog razreda osnovne škole. Katalog je objavljen na osnovu člana 35. stava 1. Zakona o udžbenicima i drugim nastavnim sredstvima.

Za učenike nacionalnih manjina postoji poseban katalog odobrenih udžbenika na jeziku nacionalnih manjina. Učenici osnovnih muzičkih škola kao i učenici sa smetnjama u intelektualnom razvoju mogu pogledati spisak odobrenih udženika u posebnom katalogu.

Spisak odobrenih udžbenika za predškolske ustanove i osnovne škole u Srbiji

ikonica pdf

Spisak odobrenih udžbenika na jezicima nacionalnih manjina

ikonica pdf

Spisak odobrenih udžbenika za učenike sa smetnjama u razvoju

ikonica pdf

Spisak odobrenih udžbenika za osnovne muzičke škole

ikonica pdf

Pogledajte još

1
Komentar(a)

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najstariji najviše glasova
Slobodan Stojanovic

Kada bice objavljeni po kojim udzbenicima za VII razred treba da se nabave da bi jos sada kupili udzbenike za VII razred od kog proizvodjača i autora, i da li će biti prodaja udzbenika preko škole i na ratama.Ovo pitam danas je 02.jul.2017.godina Želim blagovremeno da me obavestite.