Back to homepage

Osnovne škole – Niš

Na ovoj stranici nalazi se spisak osnovnih škola u Nišu. Nišavski okrug spada u jedan od najvećih okruga po broju učenika koji pohađaju osnovnu školu. Osnovne škole u Nišu raspoređene su po gradskim opštinama, kojih ima 5: Mediana, Pantelej, Palilula, Crveni Krst i Niška Banja.

Na stranicama opštinama raspoređeno je 37 ustanova čija je delatnost osnovnoškolsko obrazovanje učlenika. Klikom na svaku od njih prikazaće vam se spisak osnovnih škola koje se nalaze u izabranoj opštini sa podacima o broju učenika, tehničkoj opremljenosti, mogućnošću produženog boravka itd.

Osnovne škole u Nišu

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ana Mattuzzi (rođena Stojanović)
2 godine ranije

Poštovani, ekološka svest kod dece u Srbiji je na izrazito niskom nivou, naročito u velikim gradovima kao što su Beograd i Niš. I svake godine stanje je sve gore a grad sve prljaviji. Nedavno je Globaltel postavio recikolmate po Beogradu – http://www.reciklomat.rs i hvali se ogromnim uspehom i veliki prihodima od reciklaže. Treba iskoristiti njihov elan i uraditi nešto dobro i za decu i za škole koje pohađaju. Moja ideja je mala adaptacija njihove: Na ulaz svake osnovne ili srednje škole u Nišu postaviti po jedan reciklomat. Za razliku od beogradskih koji skupljaju sredstva za fondaciju Novaka Đokovića, mlade Beograda… Učitaj još »