Back to homepage

OŠ “Ivan Gundulić” – Novi Beograd

Adresa: Narodnih heroja 12, Novi Beogard
Telefon: 011/269-75-90
Website: www.ivangundulic.edu.rs
Email: [email protected]

Osnovna škola “Ivan Gundulić” nalazi se u Novom Beogradu. Ime nosi po jednom od najpoznatijij pesnika srpskog porekla u Dubrovačkoj republici, Ivanu Gunduliću.

Škola je osnovana 1950. godine, a sadašnji naziv dobila je godinu dana kasnije. Godine 1961. škola je premeštena u zgradu u kojoj se i danas nalazi.

Nastava se odvija u 16 klasičnih učionica i 4 kabineta. Za potrebe fizičkog vaspitanja koristi se fiskulturna sala u sklopu škole kao i otvoreni tereni u školskom dvorištu. Nastavu pohađa oko 350 učenika. Za đake prvog i drugog razreda organizovan je produženi boravak.

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

osnovna skola ivan gundulic novi beograd

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Radmila Velickovic
4 godine ranije

od srca preporucujem upis dece u ovu skolu jer su svi zaposleni vredni i dobri ljudi a to je dovoljno za uspeh u radu Januar mesec se proslavlja svecarski ipraznicno svuda ,a,skola,,Ivan Gundulic,,ima razloga da proslavjla rodjendan direktora Ciri’ Ivana .cestitam CIRI rodjendan kolektivu zelim uspe[nu ,zdravu i veselu godinu

Milić
2 godine ranije

Најбоља школа на Новом Београду! Интересовање велико јер раде одлични учитељи.

Antonio
1 godina ranije

Kako moze biti srpskog porijekla kad je srbima bilo zagranjeno noćenje unutar zidina prema zakonu republuke. Fakt

slobodan
10 meseci ranije

Naravno da vi to znate ali smatrete nevažno.. Zašto je nevsžna činjenica, koju sami navodite, da je O.š. Iivan Gundulić osnovana 1951 godine, i da je do useljenja 1961 godine, deset/10/ godina radila u zgradi u kojoj su pre nje živeli graditelji Novog Beograda.. To je verovatno pravi razlog zbog čega je deset /10/ godina secanja o školi izbrisano. Trebao sam da se upišem u neku prestižnu školu, naprimer Sv. Sava ili Kralj Petear l.. Ovako mi je ukradeno četiri godine: lll, lV, V, i Vl. razred.. Ne možete vi tu ništa Niste vi krivi.Ali evo podsećam vas. Koliko da… Učitaj još »