Back to homepage

OŠ “Radoje Domanović” – Novi Beograd

Adresa: Bulevar umetnosti 31a, Novi Beograd
Telefon: 011/312-13-24
Website: www.osradojedomanovic.edu.rs
Email: [email protected]

Osnovna škola “Radoje Domanović” nalazi se u Novom Beogradu. Ime nosi po poznatom srpskom satiričaru, Radoju Domanoviću.

Škola je osnovana 1952. godine, a zgrada u kojoj se danas nalazi izgrađena je 1974. godine. Nastava se odvija u dve smene, s’tim što učenici od 5. do 8. razreda nastavu slušaju isključivo u prepodnevnoj smeni, dok učenici od 1. do 4. razreda menjaju smenu.

Jezici koji se uče su engleski kao obavezni i francuski i italijanski kao izborni jezici. Za učenike mlađih razreda organizovan je produženi boravak.

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

osnovna skola radoje domanovic novi beograd slika skole

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Lola
3 godine ranije

Molimo direktora da pribavi jedan telefon za biblioteku. Nema sanse da kontaktiramo biblioteku sem da odemo licno! Do kad je citalacka znacka? Nema na sajtu. Inace ste super skola. Veliki pozdrav

Anita
2 godine ranije
Reply to  Lola

Direktor nabavlja samo ono što je neophodno da bi se on slikao “sa bendom” na kraju školske godine. Sve ostalo je NEBITNO. Inspekcija je u školi veeeeoma često, loš odnos nastavnika prema deci, diskriminacija… zapravo oduvek je ovo bila škola “zoo vrt” uvek su roditelji koji dobiju informacije IZBEGAVALI da svoju decu upisuju u Radoje…

Oli
3 godine ranije

Loša škola, slab kadar, neprofesionalni, nestalni, zataškavaju probleme… ima mnogo posla da bi ova škola bila odabrana da joj poverite svoje dete.

ZiU34
2 godine ranije
Reply to  Oli

Mnogo gluposti se načitah, al’ ovolike još ne…

Petar
2 godine ranije
Reply to  ZiU34

Ovaj nepismen komentar govori o vašoj “načitanosti” dovoljno. Sedi JEDAN.

Sanja
2 godine ranije

Divna škola, odlična organizacija. Bilo bi veoma lepo da okače na sajtu informacije o knjigama za čitalačku značku kao i o radnom vremenu zubara.