Back to homepage

OŠ “Vasa Pelagić” – Kotež (Palilula)

Adresa: Milana Zečara 2, Kotež (Palilula, Beogard)
Telefon: 011/271-29-82
Website: www.osvasapelagic.edu.rs
Email: [email protected]

Osnovna škola “Vasa Pelagić” nalazi se u naselju Kotež, opština Palilula, na području grada Beograda. Ime nosi po srpskom prosvetitelju i narodnom lekaru Vasi Pelagiću.

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

osnovna skola vasa pelagic beograd slika skole

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dobroslav Soskic
4 godine ranije

katastrofa, sve sto imam da kazem za ovu skolu, pocev od nastavnika (cast izuzecima) ostalo je jedna gola olos, struktura djece i nedisciplina , djeca u 5-6 razred ispred skole sa pivom i cigaretom u ustima, i dok sam pitao direktora sta je bre ovo, gde mi dete ide u skolu on je odgovorio “cutite ima i gorih stvari sto rade, nista im nemogu”. Ispisao sam dete posle 3 godine skolovanja u ovoj “nemogu reci skoli jer to nije” i upisao ga u gradsku skolu i malo odahnuo …………Vrlo, vrlo lose iskustvo………i moja preporuka ne inistavajte svoje dete upisujuci ga… Učitaj još »

Ana
3 godine ranije

Moja dva deteta idu u ovu školu. Nastavnici su odlični, strogi i upravo to je razlog zašto roditelji ispisuju decu i upisuju u škole u centru. Važno im je da su im deca odlična a ne kvalitet učenja… Postala je urbana legenda rečenica ” Ako si u” Vasi bio odličan onda ćeš svugde”!

Mara
2 godine ranije

Dali je moguće da se pomogne samohranoj majci oko knjiga za prvi razred.Zrtva sam porodicog nasilja,7meseci sa detetom bili u sigurnoj kuci.Sada placamo stan i borimo se iz dana i dan kako da prezivimo.Dete krece u prve dane skolskog zivota a nemamo mogućnosti da obezbedimo osnovne potrebstine bez koji se nemoze knjige, sveske i skolski pribor.Kada krene u skolu i izlete i rekreativno,koji za moja mala primanja su nezamisliva.Unapred hvala