Back to homepage

OŠ “Milorad Mića Marković” – Mala Ivanča (Sopot)

Adresa: Trg bratstva i jedinstva 8, Mala Ivanča (Sopot, Beograd)
Telefon: 011/825-32-02
Website: www.osmiloradmarkovic.edu.rs
Email: [email protected]

Osnovna škola “Milorad Mića Marković” nalazi se u Maloj Ivanči, opština Sopot, na području grada Beograda. Ime nosi po poznatom učitelju i socijalisti Miloradu Markoviću.

Škola je osnovana 1907. godine, a sadašnji naziv nosi od 1969. godine. Škola raspolaže sa 5 učionica od koji je jedna adaptirana u fiskulturnu salu. Pored fiskulturne sale za potrebe fizičkog vaspitanja koriste se i otvoreni tereni u dvorištu škole. Nastava se odvija u dve smene. Svaki razred ima po jedno odeljenje. Kao obavezan strani jezik uči se engleski, dok je za učenike od 5. do 8. razreda obavezan izborni predmet francuski jezik.

Pored matične škole u Maloj Ivanči, postoje i izdvojena odeljenja u mestima: Mali Požarevac i Popović. Izdvojeno odeljenje u Malom Požarevcu je osmogodišnja škola. Nastavu zajedno sa izdvojenim odeljenjima pohađa ukupno oko 270 učenika.

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

bezslike

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Slobodan Ristic
3 godine ranije

U koliko sati ujutru se otvaraju vrata za ulazak ucenika u skolu?Ne interno,vec po zakonu ministarstva prosvete grada Beograda.Zahvalni roditelji.