Back to homepage

OŠ “Drinka Pavlović” – Stari grad (Beograd)

Adresa: Kosovska 19, Stari grad (Beogard)
Telefon: 011/324-39-57
Website: www.drinka.rs
Email: [email protected]

Osnovna škola “Drinka Pavlović” nalazi se u Starom gradu, jednoj od opština, na području grada Beograda. Ime nosi po učiteljici i heroini Jugoslavije, Drinki Pavlović.

Škola je osnovana 1963. godine. Nastavu pohađa oko 900 učenika. U školi je organizovana celodnevna nastava za učenike prvog i drugog razreda.

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

osnovna skola drinka pavlovic stari grad beograd slika skole

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jirina Lucic
3 godine ranije

Ne mogu da verujem, da u 6.razredu juce u prvoj smeni dve devojke 3h skolsk.predavanja, nisu nosili maske.niti su bili upozoreni od profes.da njih stave.mi ucimo nasu decu i unucad da nose maske u skolama obavezno!!pitam se, dali je to uredu od profes.koji dozvoljavaju tako nesto??tek 4.cas su bili duzni od prof.matematike da stave maske.neoprostivo od ostalih prodesora.u nasoj porodici imamo i staraca i vodili strogo racuna da istajemo svi zdavi da sada.molim vas, da se vodi racuna o tome i da se upozoravaju profes.da ne dopuste toj deci da sede na casu bez maske dok pricaju ili odgovaraju.ispada da… Učitaj još »