Back to homepage

OŠ “Ćirilo i Metodije” – Zvezdara (Beograd)

os cirilo i metodije beograd logoAdresa: Učiteljska 58, Zvezdara (Beograd)
Telefon: 011/347-35-03
Website: www.oscirilo.edu.rs
Email: [email protected]

Osnovna škola “Ćirilo i Metodije” se nalazi u opštini Zvezdara, nedaleko od centra Beograda.

Škola radi u dve smene. Jutarnja smena počinje u 8h, a popodnevna u 14h. Od prvog razreda učenici uče engleski jezik, a od petog razreda dobijaju francuski jezik.

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

os cirilo i metodije beograd

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Masa Vitas
1 godina ranije

Skola Cirilo i Metodije,skola u kojoj se forsira samo lazni ugled i izgled. Samo prestiz i trenutni uspeh. Moje dete a njihov djak ima problem nastao u skoli,skola se u svemu ogradila i kaze da problem nastao u skoli nije njihov problem. A razocarenje,emotivni krah deteta,sok sto nikog nije briga i nedostatak zelje da se pomogne tom detetu!? O tome se u toj skoli ne polemise. Cast pojedinim izuzetnim uciteljima i ljudima.Ako sve skole u Srbiji brinu tako o svojim djacima,onda jadna nasa deca. Parola ogradimo se od svega i nema nikakve odgovornosti. Sramota!

Ivana
11 meseci ranije

Menjaju nastavnike na par meseci,deca se taman naviknu na jednog nstavnika, dodje drugi. Diektorku ne interesuju ni ucenici,ni zaposleni,samo gleda svoju funkciju,da ostane sto duze i ako moze da primi nekoga preko veze uz novac.