Back to homepage

OŠ “Ćirilo i Metodije” – Zvezdara (Beograd)

os cirilo i metodije beograd logoAdresa: Učiteljska 58, Zvezdara (Beograd)
Telefon: 011/347-35-03
Website: www.oscirilo.edu.rs
Email: [email protected]

Osnovna škola “Ćirilo i Metodije” se nalazi u opštini Zvezdara, nedaleko od centra Beograda.

Škola radi u dve smene. Jutarnja smena počinje u 8h, a popodnevna u 14h. Od prvog razreda učenici uče engleski jezik, a od petog razreda dobijaju francuski jezik.

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

os cirilo i metodije beograd

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Masa Vitas
4 godine ranije

Skola Cirilo i Metodije,skola u kojoj se forsira samo lazni ugled i izgled. Samo prestiz i trenutni uspeh. Moje dete a njihov djak ima problem nastao u skoli,skola se u svemu ogradila i kaze da problem nastao u skoli nije njihov problem. A razocarenje,emotivni krah deteta,sok sto nikog nije briga i nedostatak zelje da se pomogne tom detetu!? O tome se u toj skoli ne polemise. Cast pojedinim izuzetnim uciteljima i ljudima.Ako sve skole u Srbiji brinu tako o svojim djacima,onda jadna nasa deca. Parola ogradimo se od svega i nema nikakve odgovornosti. Sramota!

Ivana
3 godine ranije

Menjaju nastavnike na par meseci,deca se taman naviknu na jednog nstavnika, dodje drugi. Diektorku ne interesuju ni ucenici,ni zaposleni,samo gleda svoju funkciju,da ostane sto duze i ako moze da primi nekoga preko veze uz novac.