Back to homepage

OŠ “Rastko Nemanjić – Sveti Sava” – Nova Pazova (Stara Pazova)

Adresa: Njegoševa 4, Nova Pazova (Stara Pazova)
Telefon: 022/321-301
Website: www.svetisava-npazova.edu.rs
Email: [email protected]

Osnovna škola “Rastko Nemanjić” se nalazi u Novoj Pazovi, u opštini Stara Pazova. Škola je osnovana 1980. godine. Današnji naziv nosi od 1996. godine, po prvom srpskom prosvetitelju Rastku Nemanjiću, Svetom Savi.

Školu pohađa 1300 učenika, raspoređenih u 53 odeljenja. Nastava se odvija u dve smene. Škola poseduje biblioteku, salu za fizičko, specijalizovane učionice i kabinete..

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

osnovna skola rastko nemanjic nova pazova

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Milena
11 meseci ranije

Imam ozbiljan prigovor na rad nastavnice ruskog jezika. Prosle godine su divno radili sa drugom nastacnicom ova sada sve s brda s dola sve na brzinu, ruzno pise, deca pogrešno prepisu slova, ne citaju lekcije a sve se trazi kao da je redovna puna nastava. Sto je najgore diskriminise decu. Poznanicima pomaze na kontrolnom a drugima kaze imam ja precih. Kakav je to profesionalci, kakav je to covek u vec odmahlim god. Deca ispastaju. Kako ce nadoknadi ti propusteno. Kamo srece da im je predavala nastavnica od prosle god. Mislim da se preziva Spasic ali nisam sigurna to je jedna… Učitaj još »

Milena
11 meseci ranije

Ozbiljan prigovor na rad nastavnice ruskog jezika. Diskriminise decu javno. P.omaze deci cije roditelje poznaje a drugima koji joj se obrate da im nesto nije jasno kaze imam ja precih. Uz to deca su uskraćena za dobra predavanja. Kod nje je sve na brzinu. Nisam ucila ruski ali valjda i u ruskom jeziku postoje neka gramaticka pravila, ZASTO to deca ne zapisu,, zato jer im nije rekla.