OŠ “Miroslav Antić” – Niš

Adresa: Knjaževac 156, Niš
Telefon: 018/570-829
Website: www.mikaantic.znanje.info
Email: oscolak@medianis.net

Osnovna škola “Miroslav Antić” nalazi se u Nišu i pripada gradskoj opštini Pantelej. Nosi ime srpskog pesnika, Miroslava Antića.

Škola je osnovana 1983. godine. Pored matične škole postoji i izdvojeno odeljenje u naselju Donja Vrežina. Nastava se odvija u 20 učionica, fiskulturnoj sali i otvorenim sportskim terenima. Učenicima je na raspolaganjau i jedna digitalna učionica.

U školi je organizovana celodnevna nastava za učenika prvog i drugog razreda. Strani jezici koje je moguće učiti u školi su engleski, francuski, ruski i nemački jezik. U sklopu vannastavnih aktivnosti organizovan je rad brojnih sekcija.

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

  • Roditelj

    Inače, obvo je jedina škola u Nišu koja nema svoj sajt, a stari, koji je pružao bar malo informacija, više ne radi. Pitam se da li je to posledica toga što je direktor škole informatičar?

    • Roditelj 2

      nije direktor nastavnik informatike. sajt košta od 300-500e, verujte da je to za škole oooogroman novac. jel se niko ne javlja na telefon kad pozovete?