OŠ “Miroslav Antić” – Niš

Adresa: Knjaževac 156, Niš
Telefon: 018/570-829
Website: www.mikaantic.znanje.info
Email: oscolak@medianis.net

Osnovna škola “Miroslav Antić” nalazi se u Nišu i pripada gradskoj opštini Pantelej. Nosi ime srpskog pesnika, Miroslava Antića.

Škola je osnovana 1983. godine. Pored matične škole postoji i izdvojeno odeljenje u naselju Donja Vrežina. Nastava se odvija u 20 učionica, fiskulturnoj sali i otvorenim sportskim terenima. Učenicima je na raspolaganjau i jedna digitalna učionica.

U školi je organizovana celodnevna nastava za učenika prvog i drugog razreda. Strani jezici koje je moguće učiti u školi su engleski, francuski, ruski i nemački jezik. U sklopu vannastavnih aktivnosti organizovan je rad brojnih sekcija.

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

3
Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

1 Komentara
2 Replika
1 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najstariji najviše glasova
Roditelj

Inače, obvo je jedina škola u Nišu koja nema svoj sajt, a stari, koji je pružao bar malo informacija, više ne radi. Pitam se da li je to posledica toga što je direktor škole informatičar?

Roditelj 2

nije direktor nastavnik informatike. sajt košta od 300-500e, verujte da je to za škole oooogroman novac. jel se niko ne javlja na telefon kad pozovete?

nastavnik

300 – 500 €??? Ako imate nastavnika informatike sajt košta 3500 (hosting) + 1500 (domen) dinara godišnje a može da košta i samo 1500 dinara za domen… Nemojte pričati gluposti…