Besplatan program tokom zimskog raspusta

01/02/2016 13:55

Besplatan program tokom zimskog raspusta

Za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji Beograda organizovano je više od 60 besplatnih programa od 1. do 14. februara.

Plivački i vateropolo klubovi u Beogradu organizuju obuku neplivača, sportski centri zimske kampove, rekreativno klizanje, škole borilačkih veština, a za zainteresovne biće organizovane i različite kreativne radionice.

Plivački klubovi “11. april”, “Vračar”, “Partizan”, “Crvena zvezda” – održavaju obuku neplivača koja traje minimum osam časova.

U Muzeju afričke umetnosti učenici zainteresovani za umetnosti i kreativni rad imaće priliku da nauče da prave predmete od gline, a u Domu omladine biće otvorena i zimska škola za devojke od stila.

Radionice crtanja, slikanja, vajanja, keramike i dekupaža organizuje ULUPUDS u prostorijama Osnovne škole “Kneginja Milica”, dok će u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” Prijatelji dece Beograda organizovati kreativnu radionicu ikonopisa, stripa, grafike i ekslibrisa.

Đaci osnovnih i srednjih škola sa teritorije Beograda će tokom drugog dela zimskog raspusta imati priliku i da nauče kako se otpad može “oživet” na umetnički način, a imaće priliku i da se okušaju kao novinari, da sebi sašiju kostim, da nauče da sviraju bubnjeve, gitaru, da nacrtaju prvi mural ili budu izviđači…

“Ekološka radionica” će dati priliku zainteresovanim učenicima da nauče kako se pravi prava “pinjata” – tradicionalni ukrasni predmet poreklom iz Meksika.

Takođe, đaci će imati priliku da u Radionici za izradu prirodnih sredstava nauče kako se pravi sapun, pasta za zube, dezodorans…

Više informacija i detalja o bespltanim programima tokom zimskog raspusta za učenike osnovnih i srednjih škola nalazi se ovde.

01/02/2016 13:55

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments