Novi Sad: Otvaranje Dino parka

13/04/2016 09:40

Novi Sad: Otvaranje Dino parka

Prvi naučno-zabavni park, “Dino park”, u Novom Sadu svečano će biti otvoren u subotu i nedelju, 16. i 17. aprila 2016. godine u okviru JP Sportski i poslovni centar “Vojvodina” – “SPENS”.

Dino park pruža jedinstvenu celodnevnu i višednevnu zabavu i edukaciju za sve uzraste. Pored Stalne izložbe replika dinosaurusa i pratećih sadržaja, Dino tim organizuje kreativne radionice za decu i specijalne vikend programe.

U subotu, 16. aprila biće otvorena Dino sportska radionica namenjena deci koja žele da se takmiče, da vežbaju i razvijaju sportske veštine.

Osim toga, biće organizovana i likovna radionica, kao i mini interaktivni koncert koji će voditi Branimir Rosić.

Nedelja, 17. april u Dino parku biće obeležena plesom, gde će deca imati priliku da se upoznaju sa različitim vrstama plesova, kao i da slušaju ili učestvuju u nastupu Dino hora.

Svi zainteresovani će imati priliku da učestvuju i u specijalnoj potrazi za blagom, kao i u izradi stonog fudbala i velikom takmičenju koje će biti organizovano.

Nakon svečanog otvaranja, Dino park će svakog vikenda imati pripremljen kreativno-edukativni sadržaj koji je prilagođen različitim uzrastima dece.

Radno vreme Dino parka je: svakog dana od 10 do 17 časova, a organizacija rođendana se može realizovati od 17 do 20 časova.

Celodnevna ulaznica u Dino park za decu je 200 donara, a za odrasle 300 dinara, a kupovina 15 ili više karata koštaće 10 odsto manje.

13/04/2016 09:40

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments