Zrenjanin: Radionica “Dođite da crtamo”

03/03/2016 11:08

Zrenjanin: Radionica “Dođite da crtamo”

Narodni muzej u Zrenjaninu organizuje likovnu radionicu pod naziom “Dođite da crtamo” koja je namenjena učenicima viših razreda osnovne škole i članovima likovnih sekcija.

Radionica će se održavati tokom trajanja izložbe kaligrafskih radova Svetozara Pajića Dijaka koja nosi naziv “Dug precima, zalog potomcima” koja se nalazi u Salonu i izložbe pod nazivom “Centralni Balkan između grčkog i keltskog sveta – Kale Krševica” koja se nalazi u Malom salonu.

U prostorijama u kojima se nalaze izložbe održaće se likovna radionica “Dođite da crtamo” koja će počinjati nakon obilaska izložbe sa tumačenjem koje je prilagođeno temi rada dece.

Učesnici radionice imaće mogućnost da izaberu radionicu koju će pohađati, od čega će zavisiti i šta će raditi – inicijal/zastavicu/minijaturu ili grčke/keltske posude.

Materijal za rad – ugljen, pastel, voštane i drvene boje, kao i odgovarajuće podloge obezbeđuje muzej.

Radionice se održavaju radnim danima posle podne u periodu od 14 do 18:30 časova i traju najduže dva školska časa – 90 minuta.

Svi zainteresovani da učestvuju u radionici trebalo bi da najave posetu grupe bar dan radnije kustosu pedagogu Neveni Dujin-Grković radnim danom u periodu od 13 do 19 časova pozivom na telefon muzeja 023/561-841.

Radionice će se održavati do 25. marta.

03/03/2016 11:08

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments