Back to homepage

OŠ “Miloš Crnjanski” – Novi Sad

Adresa: Anđe Ranković 2, Novi Sad
Telefon: 021/400-806
Website: mcrnjanski.edu.rs
Email: [email protected]

Osnovna škola “Miloš Crnjanski” iz Novog Sada ime nosi po jednom od najznačajnijih srpskih književnika Milošu Crnjanskom.

Škola je osnovana 1962. godine, sadašnji naziv nosi od 1991. godine. Nastavu danas pohađa oko 950 učenika. Škola raspolaže sa 22 učionice i dve fiskulturne sale.

Strani jezici koji se uče u školi su engleski i nemački. Nastava se odvija u dve smene. U školi je organizovan produženi boravak za učenike mlađih razreda.

FOTOGRAFIJA ŠKOLE

osnovna skola milos crnjanski novi sad slika skole

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

PRETRAŽI ŠKOLE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Marko
7 godine ranije

Zbog cega je deci nametnuto da kao
drugi strani jezik koji pocinju da uce u petom razredu bude bas nemacki?!Zasto ne postoji mogucnost izbora barem tri ponudjena jezika iz razlicite grupacije:romanski j- francuski ,italijansku,slovenski-ruski,germanski nemacki, engleski.??? Ili cak sta vise i madjarski?? Zasto se o ovome cuti ili su svi zadovoljni? Ja licno ne zelim da moje dete uci jos jedan germanski jezik,pored vec standarnog engleskog!!!Zasto niko ne pita ucenike, roditelje.? Gde je tu demokratija?