Sajam obrazovanja na Sajmu knjiga

23/10/2019 09:56

Sajam obrazovanja na Sajmu knjiga

Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava biće otvoren u sredu, 23. oktobra na Beogradskom sajmu, a pod sloganom „Obrazovana Srbija, uspešna Srbija„, do 27.oktobra biće predstavljeni noviteti u obrazovanju i savremena nastavna sredstva.

Na sajmu će biti prisutni svi segmenti obrazovnog sistema a posetioci će moći da se upoznaju sa ponudom programa obrazovnih institucija i ustanova različitih nivoa i struka, savremenim nastavnim sredstvima, udžbenicima i ostalim edukativnim izdanjima, didaktičkim sredstvima i igrama koji podstiču kreativnost i motoriku.

Deo izlagačkog programa činiće i segmenti o profesionalnoj orijentaciji, preduzetništvu, podsticaju na obrazovanje, doživotnom učenju, transferu znanja, inkluzivnom obrazovanju, negovanju talenata, međunarodnoj saradnji.

Na štandu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u sredu, 23. oktobra predstaviće se nekoliko muzičkih i drugih srednjih škola iz Beograda: Matematička gimnazija, Muzička škola „Mokranjac“, Tehnička škola za dizajn kože, Farmaceutsko – fizioterapeutska škola i Muzička škola „Stanković“.

Posetioci će tokom Školskog u četvrtak, 24. oktobra, između ostalog, moći da se upoznaju sa Naučno obrazovno-kulturnim centarom „Vuk Karadžić“ u Tršiću, kao i radom više osnovnih i srednjih škola iz Srbije.

23/10/2019 09:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments