Počinje snimanje treće sezone serije “Mandalorijanac”

13/10/2021 13:16

Počinje snimanje treće sezone serije “Mandalorijanac”

Snimanje treće sezone serije „Mandalorijanac“ počinje 13. oktobra.

Karl Veders je potvrdio da će snimati scene u kojima će igrati rolu Grifa Karge, što je oduševilo fanove širom sveta.

Početak snimanja treće sezone Disney+ hita, bio je odložen na nekoliko meseci. Prvobitno je trebalo da startuje u aprilu, da bi bio pomeren za septembar, s tim što je ScreenRant izvestio da je spinoff šou, „The Book of Boba Fett“ imao prednost, tako da je „Mandalorijanac“ morao da sačeka svoj red.

Veders je obelodanio ne samo da će se on sam naći ispred kamera, već će i režirati jednu od epizoda.

Ne znamo mnogo o trećoj sezoni, mada postoje neke sugestije da bi Đankarlo Esposito (Mof Gideon), mogao da odigra glavnu ulogu, sudeći po potonjim komentarima ovog glumaca.

On je još u novembru izjavio da ima osećaj da će ga publika češće i više gledati u sledećeoj sezoni.

„Ne mogu da budem siguran u to, ali čini se da mada autori žele da osetite ovo kultno putovanje u potpunosti, mislim da ćete biti svedoci uvlačenja i drugih priča, kada počnemo da uviđamo da postoji duboka veza između osnovne priče, ostatka galaksije i onoga što se zaista dešava.“

Prvi igrani serijal u franšizi „Ratova zvezda“, „Mandalorijanac“, događa se u vreme nakon pada imperije i pre pojavljivanja „Prvog reda“, prateći usamljenog lovca na glave, koji beži nakon što je dobio zadatak da preuzme „Dete“, poznato kao „Bejbi Joda“.

U drugoj sezoni, koja je premijerno prikazana prošlog oktobra, mogli smo da vidimo kako Mandalorijanac i Dete nastavljaju svoje putovanje, suočavajući se s neprijateljima ali nailazeći i na saveznike, tokom probijanja kroz opasnu galaksiju u burnoj eri nakon raspada Galaktičke imperije.

Nema informacija o tome kada možemo očekivati početak emitovanja treće sezone, ali čim to budemo saznali, obavestićemo vas.

13/10/2021 13:16

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments