Prvi dečiji pesnički konkurs o paukovima

03/10/2019 10:19

Prvi dečiji pesnički konkurs o paukovima

Poštovani lјubitelјi prirode, povodom obeležavanja „Dana paukova“ 2019. godine, otvara se Prvi dečiji pesnički konkurs o ovim neobičnim životinjama. 

Najlepše pesme biće pročitane na manifestaciji 16.11.2019. godine u Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode u Novom Sadu, a autori će biti nagrađeni.

Uslovi konkursa

  • Pravo da konkurišu imaju učenici svih razreda osnovne škole.
  • Svaki autor može da pošalјe samo jednu svoju pesmu.
  • Radovi moraju sadržati sledeće podatke kako bi pri ocenjivanju mogli biti svrstani u odgovarajuću kategoriju nižih ili viših razreda: ime i prezime, razred, ulica i broj, mesto stanovanja.
  • Pesme se šalјu isklјučivo elektronski u Word dokumentu na imejl adresu [email protected]

Tročlani žiri, u sastavu Ljilјana Maširević, Dina Zavarko i Lea Radlovački, doneće odluku o najlepšim pesmama 15 dana nakon zatvaranja konkursa. Imena nagrađenih autora i njihovi radovi biće objavlјeni na web stranici www.paukovisrbije.com kao i na facebook stranici udruženja. Pobednike ćemo dodatno kontaktirati i elektronskim putem.

Za sve dodatne informacije i nedoumice slobodno se obratite Udruženju „Paukovi Srbije“ na imejl [email protected]. Konkurs je otvoren od 15. septembra do 15. oktobra 2019. godine.

03/10/2019 10:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments