Sremska Mitrovica: Prijava za Sportske igre mladih

07/06/2016 10:30

Sremska Mitrovica: Prijava za Sportske igre mladih

Sportski savez Grada Sremska Mitrovica otvorio je poziv za sve zainteresovane da učestvuju na ovogodišnjim Sportskim igrama mladih.

Mogu se prijaviti momci i devojke iz Sremske Mitrovica i okolone, a prijave su otvorene do samog dana takmičenja, koje se održava 8. i 9. juna 2016. godine.

Za takmičenje u basketu 3 na 3 (ulična košarka) mogu da se prijave mladi rođeni 2000. godine i mlađi, dok se oni rođeni 2001. godine i mlađi mogu prijaviti za: mali fudbal, odbojku, odbojku na pesku, šah, stoni tenis i tenis.

Dečaci i devojčice rođeni 2005. godine i mlađi mogu se prijaviti za takmičenje između dve vatre.

Zainteresovani mogu da se prijave u kancelariji Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica, putem mejla [email protected] ili sms-om na broj 060 6088 059. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime takmičara/takmičarke ili ime ekipe, datum i godinu rođenja i broj telefona.

I ekipe i pojedinci treba da prijave i trenera – vođu ekipe, a to mora biti lice starije od 21 godine. U prijavi je potrebno navesti i podatke i kontakt telefon trenera.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici Sportkog saveza.

Takmičenja će početi u sredu 8. juna, u 14 časova, kada će se na Gradskoj plaži ekipe nadmetati u odbojci na pesku.

U četvrtak 9. juna, na terenima Teniskog kluba Sirmium i u foajeu SC Pinki, u 9 časova počeće takmičenja u tenisu i stonom tenisu. Svečano otvaranje manifestacije najavljeno je za 14 časova, nakon čega će se realizovati i takmičenja u ostalim sportovima.

Odbojkaške ekipe nadmetaće se u sali Mitrovačke gimnazije i sali Osnovne škole “Boško Palkovljević Pinki”. Basket 3 na 3 igraće se na Gradskoj plaži, a mali fudbal na multifunkcionalnom terenu pored SC Pinki i u sali Prehrambeno-šumarske i hemijske škole. Šahisti i šahistkinje takmičiće se u prostorijama Šah kluba Srem, dok će se između dve vatre igrati na platou ispred SC Pinki.

Pobednici i pobednice takmičenja u Sremskoj Mitrovici obezbediće učešće na državnom takmičenju Sportske igre mladih 2016.

07/06/2016 10:30

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments