Besplatne pripreme za prijemni za osmake: Osmi ciklus programa udruženja “Veselog voza”

08/02/2018 13:20

Besplatne pripreme za prijemni za osmake: Osmi ciklus programa udruženja “Veselog voza”

Udruženje “Veseli voz” iz Futoga organizuje osmi ciklus programa “Priprema za prijemni ispit za učenike osmog razreda osnovne škole”.

Pripreme za prijemni trajaće od 1. marta do 15. juna.

Udruženje ,,VESELI VOZ” je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti neformalne edukacije dece i stvaranja povoljnih uslova za ostvarenje uspešnijeg roditeljstva u Futogu. Misija udruženja i razlog našeg postojanja i organizovanja jeste podrška i rad na stvaranju jednakih šansi za decu i boljih uslova za roditeljstvo i odrastanje dece u Futogu.

“Veseli voz”: Traže se volonteri

Planirano je da volonteri u dogovoreno vreme jednom nedeljno u trajanju od 2 sata, drže radionice za pripremu za polaganje testa za prijemni ispit za učenike osmog razreda osnovne škole.

Rad će se bazirati na radu u manjim grupama. Podučavanje će pratiti školski plan i program, organizovan u skladu sa potrebama učenika.

Troškovi prevoza autobusom Novi Sad – Futog – Novi Sad su plaćeni od strane Udruženja, kao i osveženje na pauzama radionica.

Kandidati će, najpre, proći kroz selekcioni intervju, a potom će proći obuku o osnovnim pedagoško-psihološko-metodičkim pitanjima, metodama i oblicima rada sa decom.

Ukoliko želite, prijavite se OVDE.

08/02/2018 13:20

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments