Najbolje fitnes aplikacije

09/08/2017 18:24

Najbolje fitnes aplikacije

Nikad nije kasno da krenemo s vežbanjem, a ukoliko si zavisnik od telefona, možeš svog “pametnog drugara” da iskoristiš i za fitnes. U nastavku, pogledaj koje su to najbolje aplikacije uz koje ćeš brzo i besplatno postati pravi fitnes ekspert, bez odlaska u teretanu!

Map My Fitness (Besplatno; Android, iOS)

Under Armour’s Map My Fitness ima više od 600 različitih vežbi uz pomoću kojih možeš da izvajaš svoje mišiće. Pored toga, korisnici mogu lako da pronađu obližnja mesta, poput parkova i livada, ukoliko više vole da treniraju u prirodi. Takođe, ono što su korisnici veoma hvalili, jeste i opcija postavljanja određenog cilja, na osnovu kojeg aplikacija pravi plan vežbanja. Uz to, uz premium verziju, možeš da meriš i otkucaje srca!

Workout Trainer (Besplatno; Android, iOS)

Skimble’s Workout Trainer nudi korako po korak audio i video instrukcije. Bilo da želiš da “nabaciš” mišiće ili samo da poradiš na kondiciji, Workout Trainer ima plan vežbi samo za tebe. Dodatno, ova aplikacija omogućava korisnicima pristup arhivi vežbanja kako bi svako ponaosob mogao da iskreira svoju rutinu, a postoji mogućnost i deljenja onlajn.

Nike+ Training Club (Besplatno; Android, iOS)

The Nike+ Training Club donosi vežbe koje su osmislili profesionalni sportisti i poznate ličnosti. Aplikacija je bazirana na građenju snage i pokretljivosti, a nudi i nivoe težine.

JEFIT (Besplatno; Android, iOS)

JEFIT.com’s apps je idealna aplikacija za bodibildere. U svojoj bazi ima oko hiljadu vežbi za svaki deo tela sa detaljnim instrukcijama, planerom i tajmerom.

FitStar (Besplatno; Android, iOS)

FitStar aplikacija napravljena je tako da bude tvoj lični trener. Adaptira rutinu vežbi s fizičkom spremnošću pojedinca.Korisnici mogu da unesu željeni cilj i koje su vežbe idealne za njih, a aplikacija onda napravi pojedinačni, jedinstveni plan vežbanja.

Sworkit (Besplatno; Android, iOS)

Sworkit je baziran na tome da sami izaberete šta želite: da li je u pitanju kardio, joga ili vežbe snage, ova aplikacija ima veliku bazu vežbi za svakog. Svaka vežba je potpuno drugačija, pa korisnicima nije nikako monoton ovaj režim vežbanja.

09/08/2017 18:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments