Ovi preparati savršeno sakrivaju celulit!

08/07/2016 11:11

Ovi preparati savršeno sakrivaju celulit!

Fizička aktivnost i redovno vežbanje mogu pomoći u skidanju masnih naslaga i uklanjanju celulita. Međutim, neke žene se teže izbore sa ovim nedostacima.

Celulit ima većina žena – u većoj ili manjoj meri. Ovaj problem posebno dođe do izražaja kada dođe leto – vreme za kratke suknje, šorceve, haljine…

“Narandžina kora” se skida postepeno, a za ozbiljnije situacije potrebno je više nedelja kako bi se ublažila ili u potpunosti uklonila.

Međutim, kada dođe leto – tada je kasno da smišljamo način na koji ćemo skinuti celulit. Zato je važno znati koji to preparati mogu pomoći u ovakvim situacijama – kada je potrebno sakriti celulit.

Lak za kosu

Lak za kosu sa malo jačim učvršćivačem može biti od velike pomoći u prikrivanju celulita na nogama. Potrebno je da stanete mirno, isprskate lak po koži zahvaćenoj celulitom i sačekajte da se osuši.

Zahvaljujući laku za kosu celulit će se manje videti – jer lak sjaji i prelama svetlo vama u korist.

*Lak za kosu može biti odličan i za učvršćavanje labave kože na nadlaktici.

zena leto more

Sprej za tamnjenje

Poznato je da se celulit više vidi na svetloj koži, jer bolje dolazi do izražaja “tekstura”. Zato je važno da znate kako da dođete do tamnije nijanse kože ukoliko još niste stigli da se osunčate.

Sprej za tamnjenje kože može vam pomoći u ovom problem. Važno je da deo kože koja je zahvaćena “narandžinom korom” naprskate sprejem za tamnjenje, ali da pritom ne preterate – pazite da nijansa ne bude previše tamna i da se vidno razlikuje od ostatka tela.

*Ukoliko volite – možete koristiti i sprej sa sjajnim česticama čije je svetlucanje prikriti i sitne nedostatke na koži.

08/07/2016 11:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments