IT FEST JUNIOR 2024: Osnovci, prijavite se za besplatnu Zimsku školu programiranja, elektronike i multimedije

14/02/2024 16:07

IT FEST JUNIOR 2024: Osnovci, prijavite se za besplatnu Zimsku školu programiranja, elektronike i multimedije

Od 19. do 23. februara, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS organizuje Zimsku školu programiranja, elektronike i multimedije – IT FEST JUNIOR 2024. Ova edukativna inicijativa je namenjena učenicima sedmog i osmog razreda osnovnih škola.

Predavanja i radionice u okviru Zimske škole IT FEST JUNIOR 2024 su besplatne, a sve što treba da uradite jeste da se prijavite preko sajta https://www.it-skola.com/junior/

Organizator Zimske škole IT FEST JUNIOR 2024 je Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, jedinstvena srednja škola u Srbiji koja nudi stručno obrazovanje iz oblasti informacionih tehnologija. 

Modernom, efikasnom i interaktivnom nastavom prilagođenom potrebama, sposobnostima i interesovanju učenika, ITHS stvara IT tehničare potrebne savremenom društvu. Nakon završetka oni imaju izbor: mogu se brzo i lako zaposliti ili nastaviti školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) ili nekim drugim visokoobrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu.

Kreirajte animaciju, napišite svoj prvi programski kod, napravite sajt

U okviru Zimske škole IT FEST JUNIOR 2024 očekuje vas puno zanimljivih aktivnosti na kojima će učenici sedmog i osmog razreda napraviti prve korake u oblasti IT-ja. Učenici će imati priliku da uđu u svet programiranja, naprave svoj prvi sajt ili animaciju, napišu svoj prvi kod i još mnogo toga, te na taj način otkriju kako izgleda svet IT-ja. 

Steknite znanja od vrhunskih predavača

Predavači koji su svoje karijere izgradili u velikim internacionalnim kompanijama podeliće svoja iskustva i veštine sa učenicima. Svoja znanja sticali su na osnovnim, master i doktorskim studijama u zemlji i inostranstvu, a iskustvo su stekli kao predavači u osnovnim i srednjim školama, kao i na fakultetima u Srbiji i inostranstvu.

Naučiće vas da obrađujete fotografije i kreirate sajt. Ispričaće vam priču o svojim počecima i pomoći će vam da i vi u budućnosti postanete uspešan IT stručnjak.

Prijavite se i pratite radionice potpuno besplatno

IT FEST JUNIOR 2024 predstavlja odličnu priliku da zimski raspust provedete na interesantan i drugačiji način i saznate sve što vas zanima o programiranju, dizajnu, vebu, hakerskim trikovima, obradi fotografije i drugim oblastima. Ovo je jedinstvena prilika da napravite svoje prve korake u svetu IT-ja.

Svi zainteresovani učenici sedmog i osmog razreda osnovne škole moći će da prisustvuju Zimskoj školi programiranja, elektronike i multimedije potpuno besplatno. Sve što treba da uradite jeste da se prijavite preko sajta IT FEST JUNIOR 2024.

 

14/02/2024 16:07

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments