Mačji hotel u Kuala Lumpuru

20/02/2017 12:41

Mačji hotel u Kuala Lumpuru

Poznato je da mačke imaju posebno mesto u životima velikog broja ljudi širom sveta, a one vrlo često zahtevaju posebnu pažnju – koje im nikad nije dosta.

Poznavajući svoje ljubimce, vlasnici mačaka znaju koliki problem može biti ostaviti mačku nekome na čuvanje ukoliko je to neophodno, jer nemaju svi toliko volje i vremena da se brinu o ovoj životinji onako kako bi ona volela.

Upravo je ovaj problem inspiracija za mačji hotel koji je nastao u Damansari u Kuala Lumpuru, a koji nosi naziv “Catzonia”.

hotel catzonia

U ovom hotelu nalazi se 35 soba, a zaposleni u “Catzonia” hotelu nude usluge kao što su prevoz sa aerodroma, spa tretmani i prostorije za odmor i relaksaciju. Naravno – ovo je sve namenjeno isključivo mačkama čiji su vlasnici na poslovnom putovanju, odmoru i slično.

Mačke koje odsedaju u ovom hotelu imaju tri obroka, radnici brinu o njihovoj higijeni, a ni pažnja i maženje na koje su navikle neće im biti uskraćeno.

hotel catzonia video

“Gosti” se prate 24 sata na dan pomoću sigurnosnih kamera koje su na raspolaganju i vlasnicima putem pametnih telefona, a u zavisnosti od sobe koja se odabere – noć u hotelu “Catzonia” može koštati od pet do 35 evra.

20/02/2017 12:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments