Novi Sad: Prijem novih članova u hor “Čarobne frulice”

21/01/2016 13:41

Novi Sad: Prijem novih članova u hor “Čarobne frulice”

Audicija za nove članove gradskog dečijeg hora “Čarobne frulice”, decu od šest do 12 godina, održava se u subotu, 23, januara.

Hor vodi Dušica Stojković, muzički pedagog, a probe hora održavaju se svake srede u terminu od 19:30 do 20:30 časova.

Gradski dečiji hor “Čarobne frulice” deo je Dečijeg kulturnog centra, koji održava različite programe radionica, predavanja, seminara i tribina za najmlađe i podržava roditeljstvo u razvoju kreativnosti, samostalnosti i afirmacije najmlađih i njihovih afiniteta.

Pored hora, Dečiji kulturni centar organizuje i pozorišnu radionicu “I mali glumac je glumac”, gde mališani imaju priliku da nauče scenski govor i scenski pokret, kao i da razviju ljubav prema ovoj umetnosti.

Predstave koje se pripremaju na ovoj radionici izvode se javno završnom predstavom na kraju godine. Deca od 8 do 17 godina mogu učestvovati u pozorišnoj radionici, a najtalentovaniji imaju priliku da budu deo nekog tv serijala i filmskih projekata koji su u toku, kao i da učestvuju u dečijim smotrama i manifestacijama.

Pozorišne radionice vode Nenad Pećinar, glumac i prvak drame SNP-a, kao i Severina Prostran Miletić, glumica i pozorišni pedagog.

U radu Dečijeg kulturnog centra Novog Sada učestvuju psiholozi, pedagozi, glumci, reditelji, grafički dizajneri i profesori, sa ciljem da stvore priliku deci da se iskažu kroz umetnost.

Otvoren je i upis u šahovsku, muzičku, likovnu i filmsku radionicu za sve zainteresovane.

21/01/2016 13:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments