OBEZBEDITE SVOM DETETU INTERNACIONALNO ŠKOLOVANJE: International School otvorio upis za generaciju 2024/25

02/11/2023 12:33

OBEZBEDITE SVOM DETETU INTERNACIONALNO ŠKOLOVANJE: International School otvorio upis za generaciju 2024/25

Da nikada nije rano da počnete da mislite na budućnost svog deteta i njegovo obrazovanje, potvrđuje vest da je jedna od najtraženijih internacionalnih škola kod nas – International School – već sada otvorila upis po najpovoljnijim uslovima za generaciju 2024/25.

Interesovanje za ovu školu koja pruža sjajne mogućnosti za dalje internacionalno usavršavanje iz godine u godinu raste, pa većina mesta do januara budu rezervisana. Stoga svi koji žele da obezbede svom detetu internacionalno školovanje na vreme sada to mogu da urade po najpovoljnijim cenama. Potrebno je samo da budete brzi, jer se rane prijave zatvaraju 30. novembra.

Trully different škola u kojoj stasavaju budući internacionalni lideri

International School smešten je u samom centru grada, na Vračaru, i predstavlja najmoderniju Cambridge i IB osnovnu i srednju školu, u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku i iz koje već godinama izlaze obrazovani, sposobni i radoznali mladi ljudi koji svoj akademski i profesionalni put nastavljaju na uglednim domaćim i svetskim univerzitetima.

Ova ustanova za više razrede osnovne škole i srednje obrazovanje akreditovana je za sprovođenje inovativnog nastavnog programa od Univerziteta u Kembridžu, obrazovne organizacije International Baccalaureate i Ministarstva prosvete.

To ujedno znači da se u International Schoolu nastava sprovodi po najsavremenijim i najvišim svetskim standardima.

Sveobuhvatno obrazovanje po Cambridge ili IB programu

U skladu sa svojim afinitetima i željama, učenici u International Schoolu mogu da biraju između dva prestižna internacionalna programa i tako dobiju Cambridge ili IB obrazovanje. Pri tome je Cambridge program moguće pohađati i na daljinu, putem najsavremenije Distance Learning platforme, tako da i učenici kojima nije praktično da dolaze na nastavu ili žive van Beograda mogu na ovaj način dobiti internacionalno obrazovanje i prestižne Cambridge diplome.

Cambridge International program oslikava internacionalni i multikulturalni karakter International Schoola. Plan i program kreiran je direktno u Cambridge centru za međunarodne ispite i ispunjava najviše obrazovne standarde. Pažljivo je osmišljen i istovremeno prilagođen različitim nivoima znanja, potrebama i mogućnostima učenika.

Učenici koji izaberu školovanje po Cambridge International programu nastavu će pratiti isključivo na engleskom jeziku i na taj način će ga usavršiti do nivoa da mogu da studiraju u inostranstvu, a međunarodno priznate diplome pružiće im prednost prilikom upisa na brojne poznate univerzitete.

The International Baccalaureate (IB) Diploma Programme (DP) predstavlja internacionalni program za učenike od 16 do 19 godina, izuzetno cenjen od vodećih univerziteta širom sveta. Učenici koji uspešno završe IB Diploma program stiču prestižnu internacionalnu IB diplomu, sa kojom konkurišu na univerzitetima širom sveta.

Za IB Diploma program u International Schoolu se najpre odlučuju učenici koji sebe u budućnosti vide na studijama u Sjedinjenim Američkim Državama. To ne znači da učenici sa IB diplomama svoje školovanje mogu da nastave samo u Americi. Naprotiv – IB diploma otvara im vrata svih univerziteta na svetu i sve je zastupljenija u Evropi i Aziji.

Bez obzira na to za koji se program odluče, na IS-u ih očekuje tzv. future-ready školovanje, na kome se znanja usvajaju pomoću najsavremenije tehnologije i u moderno opremljenim učionicama, a svaki učenik ostvaruje pun intelektualni, emocionalni, socijalni, etički i fizički razvoj u skladu sa svojim sposobnostima, potrebama i interesovanjima. Interdisciplinarna, interaktivna i kreativna nastava uz brojne vannastavne aktivnosti i inovativan pristup garancija su da učenici International Schoola dobijaju obrazovanje koje ih čini zaista spremnim za svetsku karijeru.

Ostalo je još malo vremena: Upis po najpovoljnijim uslovima traje samo do 30. novembra

Da biste svom detetu obezbedili sve pomenute, ali i mnoge druge beneficije, potrebno je da budete brzi. Mesta u International Schoolu se brzo popunjavaju, a rani upis traje samo do 30. novembra, nakon čega počinju da važe redovne cene.

Zato budite brzi i prijavite se na vreme.

02/11/2023 12:33

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments