Pripremite se za povratak u školu

21/08/2019 12:21

Pripremite se za povratak u školu

Na našu veliku žalost, letnji raspust se završava, a 1. septembar je sve bliži. U nastavku saznajte kako da se pripremite za početak nove školske godine.

Povratak u školu mnogima teško pada, naročito kada su obaveze u pitanju. Saznajte kako da početak nove školske godine prođe što bezbolnije.

Povratak u školu: Kako da se pripremite?

  1. Iako će vam možda biti teško, ipak izdvojte nekoliko dana pred 1. septembar da prelistate staro gradivo i da se prisetite svega što ste u prethodnoj školskoj godini učili.
  2. Takođe, stručnjaci savetuju da pregledate i knjige za narednu školsku godinu, kako biste imali uvid u to šta vas očekuje,
  3. Možete se posavetovati sa starijim učenicima, braćom, sestrama koji su već prošli taj razred kako biste znali šta vas čeka.
  4. Uz ove obaveze, morate da se i opremite za školu. Izaberite sveske, peratonicu, torbu, odeću… koja vam se dopada i koja će vam dati vetar u leđa.
  5. Proslavite povratak u školu i sa prijateljima ogranizujte žurku. Ovo vam i te kako može povratiti dobro raspoloženje u vezi sa početkom nove školske godine.

 

21/08/2019 12:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments