Kako da znate da vam je telo puno toksina?

10/02/2016 13:01

Kako da znate da vam je telo puno toksina?

Koliko god da se trudite da se zdravo hranite i živite zdravo – vaše telo u sebi mora imati i toksina. Međutim, problem je ako je nivo toksina velik.

Do velike količine toksina u telu može doći iz više razloga, a najčešće je za to razlog loša ishrana, manjak fizičke aktivnosti i nezdrave navike.

Ako niste sigurni da li se dovoljno pažnje obratili na zdravlje – dovoljno je samo da obratite pažnju na funkcionisanje svog organizma, koji će vam “pokazati” ako nešto nije uredu.

Ovo su znaci da vam je telo puno toksina:

Drugačija boja jezika

Ukoliko je vaš jezik postao beo ili žut, umesto roze boje, verovatno se u vašoj krvi nalazi previše toksina.

Nezdrava koža

Ako je koža počela da vas svrbi i da postaje upaljena, čak i pored svih higijenskih navika koje imate – verovatno je vreme da izbacite toksine iz svog tela.

Hronične glavobolje

Obratite pažnju na glavobolje – ako vam se dešava da vas danima boli glava bez nekog određenog razloga, verovatno su toksini krivi za to.

Malaksalost

Znate i sami koliko energije uobičajeno imate, a ako dođe do manjka energije čak i u danima kada se niste nešto previše zamarali – to je znak da je vaše telo prepuno toksina sa kojima ne može da se izbori.

Insomnija

Kvalitet sna može biti pokazatelj stanja vašeg celokupnog zdravlja. Ukoliko već neko vreme ne možete da zaspete ili spavate loše – to vam telo daje znak da bi trebalo da izbacite toksine.

10/02/2016 13:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments