Najslađi način da ubrzate metabolizam

13/09/2016 11:31

Najslađi način da ubrzate metabolizam

Ubrzavanje metabolizma povezuje se najčešće sa gubljenjem viška kilograma ili poboljšanjem zdravlja celokupnog organizma.

Upravo ovako nešto verovatno ne biste povezali sa nečim što je slatko, ali to je tačno – najefikasniji način da ubrzate metabolizam je ujedno i najslađi način!

Jedna od najzdravijih namirnica, a svakako i jedna od najslađih je med, a upravo vam je on potreban ukoliko želite da ubrzate metabolizam.

Med jača imunitet i poboljšava koncentraciju, a svojim sastojcima može da pomogne i prilikom gubljenja viška kilograma, a sjajno je to što u med-dijetu nije uključeno izgladnjivanje niti preveliko odricanje.

med-kasika-dijeta

“Medeno piće” topi kilograme

Uz pomoć med-dijete možete za samo nedelju dana izgubiti i do tri kilograma, a da se pritom ne mučite i ne odričete baš svih namirnica koje inače konzumirate.

Sve što je potrebno jeste da dan započnete i završite “medenim pićem” koje se priprema na sledeći način – u šolju tople vode nacedite malo limuna i dodajte jednu ili dve kašike meda.

Potrebno je da ovaj napitak popijete ujutru pre doručka i uveče pola sata pre nego što odete na spavanje. Na ovaj način ubrzaćete metabolizam i umanjiti želju za šećerom u toku dana.

Dodaci med-dijeti

Ako želite da ova dijeta bude što efikasnija dovoljno je da jedete integrali hleb umesto običnog, kao i testeninu i pirinač jer su ove namirnice bogate vlaknima, organizam ih lakše vari, a duže ostajete siti.

Poželjno bi bilo iz svakodnevne ishrane izbaciti krompir u svim varijantama, pohovanu hranu i masno meso.

13/09/2016 11:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments